Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Πως επιλέγετε εταιρία στην Αθήνα για την επισκευή των ρολών ασφαλείας σας;


Τα ρολά ασφαλείας είναι απαραίτητα για την ασφάλεια κάθε καταστήματος – και όχι μόνο – αφού στην ουσία αποτελούν ένα τείχος ανάμεσα στο κατάστημα και τον κλέφτη. Αυτό που όλοι φοβούνται όμως είναι το τι θα γίνει αν πάθουν κάποια βλάβη, ειδικά αν μιλάμε για αυτόματα ρολά. Όταν υπάρχει λοιπόν έστω και υποψία ότι τα ρολά παρουσιάζουν κάποιο πρόβλημα, πολλούς τους πιάνει ο πανικός. Η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζεται όμως ιδιαίτερος πανικός ναι ανησυχία, αφού οι περισσότερες βλάβες είναι επισκευάσιμες και μάλιστα αρκετά εύκολα. Το παν είναι να βρείτε την κατάλληλη επιχείρηση που θα αναλάβει την επισκευή.

Η έρευνα επιχείρησης για επισκευή ρολών σε μια μεγάλη πόλη όπως είναι η Αθήνα είναι λογικό να τρομάζει κάποιους. Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν χρειάζεται ιδιαίτερος πανικός, μόνο λίγη έρευνα και αρκετή προσοχή. Ας δούμε λοιπόν πώς να επιλέξετε μια εταιρεία επισκευής ρολών ασφαλείας στην Αθήνα για τα ρολά σας.

Το internet είναι φίλος σας

Εννοείται ότι το μεγαλύτερο μέρος της έρευνας θα πρέπει να γίνει online για να περιοριστεί ο χρόνος αλλά και ο κόπος της έρευνας. Δεν αρκεί όμως να ψάξετε απλά για «επισκευές ρολών ασφαλείας» στο Google. Θα πρέπει να κάνετε την έρευνα σας λίγο πιο συγκεκριμένη ώστε να δείτε τις επιλογές που σας «συμφέρουν» περισσότερο. Με απλά λόγια, θα πρέπει να προσθέσετε στην αναζήτηση σας και την περιοχή σας για να βρείτε επιχειρήσεις που είναι κοντά. Από κει και μετά θα πρέπει να κάνετε ένα ξεσκαρτάρισμα.

Αν μια επιχείρηση έχει κάνει καταχώρηση στη Google θα βρείτε μαζί με τη θέση της στο χάρτη, βαθμολογία και κριτικές από πελάτες. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια καλή εικόνα για την επιχείρηση. Επιπλέον, μπορείτε να την ψάξετε σε διάφορα social media για να δείτε τι λένε κι εκεί γι’ αυτήν. Εννοείται ότι αν δείτε άσχημα σχόλια καλό θα ήταν να μείνετε μακριά.

Ρωτήστε τους γείτονες

Ένας άλλος πολύ απλός κι αποτελεσματικός τρόπος για να βρείτε μια επιχείρηση επισκευής ρολών καταστημάτων, είναι να ρωτήσετε κάποια γειτονικά καταστήματα. Οι πιθανότητες είναι ότι θα έχουν κάποια εταιρεία να σας προτείνουν ή μπορεί απλά να έχουν κάποιες κάρτες ή τηλέφωνα να σας δώσουν. Εννοείται ότι γενικά είναι καλό να πάτε «συστημένοι» σε κάποια επιχείρηση. Αν δεν μένετε στη περιοχή, ρωτώντας τους γείτονες σας μπορείτε να μάθετε και ποιες επιχειρήσεις του είδους θεωρούνται καλές. Ακόμη και αν είναι ανταγωνιστές σας, δεν έχουν κανέναν απολύτως λόγο να σας πουν ψέματα ή να σας παραπλανήσουν.

Η καλύτερη λύση είναι η πρόληψη

Αν θέλετε να είστε 100% σίγουρος ότι δεν θα ψάχνετε τελευταία στιγμή για επισκευές ρολών, θα πρέπει να φροντίζετε τα ρολά ασφαλείας σας, είτε είναι αυτόματα είτε χειροκίνητα. Θα πρέπει να τα λιπαίνετε τακτικά και να φέρνετε κάποιον ειδικό να ελέγχει το μοτέρ σε τακτά χρονικά διαστήματα για να προλάβετε βλάβες. Για να μην ψάχνετε για επισκευές ρολών στην Αθήνα, ίσως θα ήταν φρόνιμο να ψάξετε πρώτα για service και συντήρηση ρολών με τον τρόπο που περιγράψαμε παραπάνω. Έτσι θα είστε σίγουροι ότι τα ρολά σας είναι σε καλή κατάσταση και δεν χρειάζονται άμεσα κάποια επισκευή.

Συνεργαστείτε με την επιχείρηση που σας πούλησε τα ρολά

Οι περισσότερες επιχειρήσεις που πουλάνε ρολά ασφαλείας καταστημάτων και άλλα τέτοια είδη, πέρα από την τοποθέτηση των προϊόντων τους αναλαμβάνουν και τη συντήρηση κι επισκευή τους. Εννοείται ότι κανείς δεν ξέρει τα ρολά σας καλύτερα από την επιχείρηση που τα κατασκεύασε και τα τοποθέτησε, συνεπώς, το πρώτο τηλέφωνο που θα πρέπει να κάνετε σε περίπτωση βλάβης θα είναι στην εν λόγω επιχείρηση.

Να ξέρετε ότι κάποιες επιχειρήσεις του είδους, ειδικά στην Αθήνα, προσφέρουν το service και τις επισκευές σε ειδικά πακέτα προσφορών στους πελάτες τους που αγοράζουν ρολά από αυτές. Καλό θα ήταν να επιλέξετε ένα τέτοιο πακέτο για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.